VISION

briller på frederiksberg i mange farver og stilarter

Brilleglas

Du og dine briller fortjener de bedste glas. Hos Vision Frederiksberg arbejder vi kun sammen med de bedste leverandører, og alle vores briller bliver monteret med glas fra Essilor.

Essilor har i over 170 år målrettet arbejdet for et bedre syn ved udviklingen af brilleglas, og er i dag  førende på markedet. Essilor tilbyder løsninger inden for korrigering af synsfejl samt beskyttelse af øjet.
Mere end nogensinde er innovation en del af Essilors identitet. De har flyttet grænserne for optiske løsninger gennem hele deres eksistens, og fortsætter med at forske i fremtidens syn. Fra de første progressive Varilux-glas til de nyere Eyezen, som er tilpasset hverdagens digitale udfordringer, så er ambitionen at tilbyde det bedste til dit synsbehov.

Essilor brilleglas er til dig der stiller høje krav til øjets sundhed.

køb dine briller på Frederiksberg, så er du sikker på god kvalitet og service

Book tid

Book en synsprøve eller kom ind i butikken og få den helt rigtige vejledning til lige netop dit behov. Under dit besøg kan vi f.eks. tage højde for hvad der virker bedst for dig –  om du skal have glas med glidende overgang, med widescreen synsfelt, om de skal være antistatiske og fedtafvisende eller med reducering af lysblænding eller andet.

KONTAKT OS

Se godt – og se godt ud

Selvfølgelig er det kvaliteten af dine brilleglas, der er det vigtigste. Men det er også vigtigt, at du føler, at dine briller passer til dit ansigt og dit udseende. Netop derfor vejleder vi dig med stor ekspertise i valg af det brillestel, der passer bedst til dig og din smag. Vi hjælper dig til at se godt – men også til at se godt ud.

Vi tilbyder billestel fra kvalitetsbevidste mærker som danske Ørgreen, Lindberg, Kliik DK, Tom Ford, Vinyl Factory, Daniel Hechtor, No Name Vintage og mangle flere.

Forsikring

Husk at du får gratis 22 måneders BrilleForsikring mod styrkeændring og uheld.