VISION

VI ER EKSPERTER I
BRILLEGLAS OG DU SPARER
CA. 50%

Briller2018-09-20T06:38:28+00:00

BRILLER PÅ FREDERIKSBERG

Hvad virker bedst for dig? Hvilke glas er de bedste på markedet?

HOS VISION ER VI EKSPERTER I BRILLEGLAS OG DU SPARER CA. 50%.

Du får nu ca. 50% rabat på markedsprisen samt forsikring mod styrkeændring og uheld.
 
briller frederiksberg
 

Glas med ny teknologi

Med 20 års arbejde i branchen besidder vi helt speciel erfaring og “know how” inden for brilleglas samt tilpasning af disse.

Teknologien udvikler sig, og det nyeste og hotteste lige nu er antistatiske og fedtafvisende glas, hvor fedt ikke kan hæfte, så dine briller er nemme at holde rene.

Du kan vælge blandt et af de bedste glas med glidende overgang på markedet med widescreen synsfelt og antistatiske og fedtafvisende glas til vor standard glas med glidende overgang til blot kr. 1598,00 for et sæt.
 

Vi leverer alt inden for brilleglas

Vores premium glas er på alle områder noget af det bedste, der findes i industrien. Du kan ganske enkelt ikke få skarpere, klarere og større synsfelter eller bedre nattesyn!

Vi kan levere alt inden for brilleglas, også hvis du har specielle ønsker. Hos os får du briller på Frederiksberg for enhver smag og til enhver pengepung.

Husk at du får gratis 22 måneders BrilleForsikring mod styrkeændring og uheld.

Se godt – og se godt ud

Selvfølgelig er det kvaliteten af dine brilleglas, der er det vigtigste. Men det er også vigtigt, at du føler, at dine briller passer til dit ansigt og dit udseende. Netop derfor går vi hos Vision meget op i at vejlede dig i valg af det brillestel, der designmæssigt matcher din smag og stil bedst. Vi hjælper dig til at se godt – men også til at se godt ud.

Vi tilbyder håndlavet titanium i store mængder fra danske Ørgreen, fede Tom Ford og Ray Ban briller, farverige og vovede designs fra TONNY samt de super lette briller fra danske Lindberg – og meget mere. Vi har et stort udvalg inden for alle genrer.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores briller eller kontaktlinser, er du velkommen til at ringe til os på 33 23 30 10.

Bor du i nærheden, kan du kigge forbi vores butik. Vi glæder os til at byde dig velkommen.