VISION

VI ER EKSPERTER I
BRILLEGLAS OG DU SPARER
CA. 50%

Klub flere briller2018-09-20T06:38:22+00:00

Klub Flere Briller

Nu får du råd til flere briller

Når du køber nye briller eller glas hos os, kontant eller på rentefri afbetaling (til vores normal pris op til 50% billigere end markedet), så bliver du automatisk medlem af Klub Flere Briller.

Det betyder, at du inden for 12 måneder efter dit første køb, kan købe alle de nye briller med styrke du vil i samme kategori som dit første køb til ekstra nedsat pris. Du får yderligere 30% rabat på hele brillen – altså op til 50% + 30% rabat.

Billige briller hele livet

Efter du har bestilt dine ekstra briller, så er du automatisk med i klubben i yderligere 12 måneder fra købet. På den måde kan du købe
ekstremt billige briller resten af livet.

Det eneste det kræver er, at du en gang om året køber ét eller flere par nye briller til nedsat pris og i samme kategori som de oprindelige for at holde gang i dit medlemskab. Det kan være som solbriller med styrke, eller blot et par nye smarte briller i ny stil eller farve, så du har noget at skifte med. Så har du smarte briller resten af livet, som matcher din garderobe.

Medlemskabet af Klub Flere Briller er helt personligt og rabatten gælder på hele brillen også specielle tillæg, samt alle vores brillestel inklusiv alle vores brillenyheder som normalt ikke er nedsat.


 

Rabat og brilleforsikring

Vi har indgået denne aftale med vores glasleverandør, og derfor er det vigtigt, du holder dig inden for 12 måneders reglen for at opnå rabatten på yderligere 30%.

Alle briller leveres med vores unikke brilleforsikring mod styrkeændringer og skader.

Brilleglas eller briller leveret i kombination med kontaktlinseabonnement, under vores Brilleforsikring eller andre specielle aftaler eller rabatter, samt sports- og sikkerhedsbriller, er ikke indbefattet af Klub Flere Briller konceptet.

Briller i Klub Flere Briller kan ikke kombineres med andre rabatter, aftaler, skærmbrilleaftaler, eller sportsbriller og gælder kun ved køb af glas fra MPO.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til Klub Flere Briller, eller hvis vi kan hjælpe med andet, så kan du ringe ind til os på 33 23 30 10.

Bor du i nærheden, er du velkommen til at komme forbi butikken.