VISION

VI ER EKSPERTER I
BRILLEGLAS OG DU SPARER
CA. 50%

Linser2018-09-20T06:38:27+00:00

Kontaktlinser på Frederiksberg

Kontaktlinser kan tilpasses dine behov og sikrer en fleksibel løsning i hverdagen. Uanset om du vil bruge dem hver dag eller for eksempel kun, når du dyrker sport, så kan vi finde en løsning. Hos Vision er kodeordene tryghed, komfort og problemfrie øjne.

Kan jeg have briller sammen med mine linser?

Når du har et kontaktlinseabonnement hos Vision, får du gratis et sæt brilleglas i dine styrker hvert andet år med coatning. Du kan benytte dit eget brillestel eller vælge et nyt blandt 750 stel fra kr. 35,00 pr. måned ekstra.

Hvem benytter I linser fra?

Vi tilbyder kontaktlinser på Frederiksberg fra førende producenter og sammen med vores erfarne optikere er du sikret den højeste tryghed som linsebærer. Det er vigtigt, at dine øjne får masser af ilt, så du får den højeste tryghed og komfort med dine øjne og linser. Dine øjne skal have den højeste sundhed.

Er det bedst med 1-dagslinser eller månedslinser?

Det er naturligvis en smagssag, men generelt giver 1-dagslinser en højere komfort for dig, da du undgår brug af rensevæsker. Vores Platin 1-dags linser er en samling af de bedste 1-dags linser på markedet. De er til dig som har et meget tørt indeklima eller som generelt har tørre øjne. Guldkategorien er topprodukter, til dig, som ikke stiller de højeste krav omkring tørhed.

Kan mine tørre øjne afhjælpes?

Vi benytter kun de bedste produkter på markedet, og tørre øjne er yderst sjældent med de nye linsetyper.

Skulle du mod forventning få tørre øjne, så ændrer vi til anden linsetype i samme priskategori, indtil du er tilfreds, når din 6 måneders periode er afsluttet.

Hvilket mærke skal jeg have?

Når du har besluttet hvilken priskategori, der passer dit humør, så finder vi den bedste løsning på markedet. Det kan være fra Cooper Vision, Alcon, B&L eller en hel anden. Øjne er forskellige, så der er ikke et entydigt svar hver gang.

Har du flere spørgsmål?

Læs mere om kontaktlinser og kom ind til et linsetjek. Vi tilbyder også et stort udvalg af flotte briller.

Hvis du ikke har fået svar på dit spørgsmål, så kan vi hjælpe dig, hvis du ringer ind til os
33 23 30 10.

Bor du på Frederiksberg, så vil det glæde os, hvis du har lyst til at kigge forbi butikken.