VISION

VI ER EKSPERTER I
BRILLEGLAS OG DU SPARER
CA. 50%

Linsetjek2018-09-20T06:38:24+00:00

Linsetjek

Større frihed

Når man bruger kontaktlinser, er det vigtigt, at man bruger nogle, der passer til øjnene. Da der er mange forskellige typer øjne, er der også mange forskellige typer kontaktlinser. Når de håndteres korrekt, er kontaktlinser nemme at bruge, og de giver en større frihed.

Hos Vision har vi mange forskellige typer kontaktlinser. Vi har 1-dags-, 14-dages, måneds og halvårslinser. De er alle udviklet til at passe til forskellige personers synsbehov og livsstil. Så alt afhængig af, hvad du og dine øjne har behov for, finder vi den bedste type kontaktlinse til dig.

linsetjek

Linsetjek

For at dine kontaktlinser kan fungere korrekt og for at beskytte dine øjne, er det vigtigt med regelmæssig og løbende kontrol.

Dine øjne forandrer sig med tiden, og det kan ske, uden du lægger mærke til det eller føler dig generet af det. Derfor skal du have et linsetjek en gang om året, så vi kan holde øje med dine øjnes udvikling og sørge for, at dit syn hele tiden er så optimalt som muligt.

kontaktlinser

 
 

Kom ind til en synsprøve

Har du nogle spørgsmål omkring kontaktlinser, har du lyst til at prøve kontaktlinser, eller bruger du allerede kontaktlinser men vil skifte optiker, så kom forbi vores butik på Frederiksberg.

Du kan også ringe eller skrive til os om en tid til en synsprøve. Så kan vi sammen finde ud af, hvad du har behov for, og hvilke kontaktlinser der passer til dig.