VISION

Synsprøve

Volder dit syn dig problemer i hverdagen, og har du mistanke om, at du har brug for briller eller kontaktlinser? Trænger styrken i de nuværende til en justering?

Kig forbi til en synsprøve hos Remanius Vision på Frederiksberg.

KONTAKT OS

En professionel vurdering af dit syn

Vision er en optiker beliggende på Gl. Kongevej 179 på det centrale Frederiksberg. Her møder du et engageret hold af medarbejdere med mange års erfaring inden for optikerfaget, som stræber efter at tilbyde dig den bedste ekspertise og den højeste kvalitet.

Vi kan tilbyde en professionel vurdering af dit syn, og efterfølgende kan vi hjælpe dig med at finde de helt rigtige briller eller linser.

Remanius Vision er et sikkert valg, hvis du ønsker at få foretaget en professionel synsprøve på Frederiksberg.

Hvordan foregår en synsprøve?

Ved en synsprøve undersøger vi dine øjne ved hjælp af en elektronisk måling.

Vi måler blandt andet, hvor godt dine øjne reagerer på lys, hvordan dine øjne arbejder sammen, hvordan de ser på forskellige afstande samt en række øvrige faktorer, som er med til at bestemme din styrke.

Kort sagt har synsprøven til formål at afgøre, hvilke briller eller linser, der kan hjælpe dig til det bedste syn.

Find de rigtige briller eller linser

Når du besøger Remanius Vision på Frederiksberg for at få foretaget en synsprøve, er du garanteret en grundig rådgivning, der sikrer, at du får de rette briller eller linser.

I butikken sælger vi briller med moderne glas fra tyske MPO – et brilleglas i høj kvalitet, som vi tilsliber og tilpasser til lige netop dit syn. Hvis du foretrækker kontaktlinser, fører vi nogle af de bedste og mest komfortable linser på markedet.

Du er sikret den optimale løsning, når du vælger Vision som din foretrukne optiker til brille- og linsekøb og synsprøve på Frederiksberg og omegn.